Η Renault, επίσημος χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθηνών

RENAULT ΚΑΙ DACIA ΜΕ LPG: ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ!
March 17, 2022
Η RENAULT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ RENAULT 5
March 31, 2022
  • Η Renault, η καινοτόμος εταιρεία με ιστορία 123 χρόνων στην αυτοκίνηση, είναι επίσημος χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθηνών, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022

H Renault, η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία με πορεία 123 χρόνων, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και την ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Παράλληλα είναι συνυφασμένη με τους αγώνες, καθώς, μεταξύ άλλων, συμμετέχει με συνέπεια στο πρωτάθλημα της Formula1 για πάνω από 40 χρόνια, περίοδο κατά την οποία έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών.

Ο άνθρωπος και η προστασία του περιβάλλοντός του αποτελούν το θεμέλιο λίθο πίσω από την ενεργειακή της στρατηγική, σύμφωνα με την οποία μέχρι το 2025 θα διαθέτει στην αγορά την πιο «πράσινη» γκάμα αυτοκινήτων.

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

RΗ Renault, επίσημος χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθηνών

Έτσι, το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022, 15.000 δρομείς είναι έτοιμοι να βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, για να τρέξουν στις διαδρομές τόσο του Ημιμαραθωνίου, όσο του αγώνα των 5 χλμ. Ο Ημιμαραθώνιος Αθηνών είναι, από πέρυσι, αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ενώ αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς διοργανώσεις στην κατηγορία του. Υλοποιείται δε, με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Ημιμαραθωνίου Αθηνών, η Renault διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της, η οποία χαρακτηρίζεται για την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε με υβριδικά συστήματα κίνησης.

Από το best seller Clio και το απόλυτο crossover Captur, μέχρι το υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV Renault Arkana, που θα «ανοίξει» τον αγώνα, αλλά και το νέο επαγγελματικό Express Van, όλα τους πλαισιώνουν τη διοργάνωση, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές.

Η Renault και η Teoren Motors Α.Ε. εύχονται σε όλους τους δρομείς έναν καλό και τίμιο αγώνα.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθηνών

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close