Μοντέλα Dacia

Dacia ή αλλιώς η Value for Money επιλογή! H Dacia είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του Ομίλου Renault, με εξαιρετικά δυναμική και συνεχώς αυξητική παρουσία στην Ευρώπη ακόμα και στις πλέον απαιτητικές αγορές όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία. Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία αφού η Dacia αποτελεί την έντιμη και ξεκάθαρη “Value For Money” επιλογή για τον καταναλωτή που αναζητά όσο το δυνατόν περισσότερα σε ένα αυτοκίνητο με το λιγότερο δυνατό κόστος.
Για τον Έλληνα Καταναλωτή βέβαια ακόμα περισσότερο! Η Dacia έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, χάρη στα αξιόπιστα μοντέλα της με τη στιβαρή σχεδίαση, την οικονομία, τη χρήση έξυπνων και χρήσιμων τεχνολογιών αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Νέο Sandero

dacia_sandero

Στιβαρότητα και ευρυχωρία

Στιβαρότητα και ευρυχωρία είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που εκφράζονται μέσα από τη σχεδίαση του νέου Sandero. Οι προβολείς νέας σχεδίασης που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας και η κυψελοειδής γρίλια στην μάσκα και στον εμπρός προφυλακτήρα συνθέτουν μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση.

Δείτε Περισσότερα για το νέο Sandero
Κλείστε ένα test drive
Δείτε το έντυπο του νέου Sandero

Νέο Sandero Stepway

Η εμφάνιση crossover του νέου Sandero Stepway και το αυξημένο ύψος από το έδαφος, είναι χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι…Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Sandero Stepway χάρη στην υψηλή απόσταση από το έδαφος σας προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθείτε σε ανώμαλο οδόστρωμα με περισσότερη ευκολία, ενώ η υψηλή θέση οδήγησης εξασφαλίζει ιδανική περιφερειακή ορατότητα. Το νέο Sandero Stepway ήρθε για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας για απόδραση από την καθημερινότητα!

Δείτε Περισσότερα για το νέο Sandero Stepway
Κλείστε ένα test drive
Δείτε το έντυπο του νέου Sandero Stepway

sandero-stepway

Περιπετειώδες crossover με έντονη προσωπικότητα

Νέο Duster

duster

Το απόλυτο crossover, σε 4x4 και 4x2

Το νέο Duster προσφέρει σύγχρονους εξοπλισμούς άνεσης που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και καλύπτουν τις ανάγκες σας χωρίς ίχνος υπερβολής.

Δείτε Περισσότερα για το νέο Duster
Κλείστε ένα test drive
Δείτε το έντυπο του νέου Duster